Hoe gaat dat nou tijdens #UAEX?

Speciaal voor UAEX ontwierpen Sander en ik een meubel dat de ‘veiligheid’ biedt om de confrontatie met de onverdeelde aandacht aan te gaan. Er wordt niet gepraat, alleen elkaar in stilte in de ogen gekeken en aandacht gegeven.

Het meubel staat in de Ruimte op de 4e etage van het Klokgebouw. Gedurende de week van 20 tot 28 oktober zullen wij -om de beurt – plaatsnemen aan een kant van het meubel. We nodigen bezoekers aan om in het andere deel te komen zitten.

Iedereen is welkom te komen ervaren hoe het is om honderd procent aandacht uit te wisselen. Dat mag zo lang of zo kort als je zelf wilt. Dat kan een minuut zijn of een half uur, wat jij prettig vindt. En zo vaak als je wilt. Je mag ook gewoon komen kijken naar hoe anderen het ervaren. Misschien besluit je dan alsnog te gaan zitten, maar dat hoeft natuurlijk niet.

We hebben tijdens de DDW ook een paar bijzondere ‘special guests’ die op sommige dagen op een bepaald tijdstip onze plaats in het meubel innemen om te ervaren hoe het is om onverdeelde aandacht te geven. Wie dat zijn lees je binnenkort op dit blog. Heb je vragen? Stel ze dan hieronder!

Groetjes
Ria en Sander

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

#UAEX – Undivided Attention EXperience

Sorry:
- No content found.
- Check your ID and board name.

#UAEX – The making of…

Sorry:
- No content found.
- Check your ID and board name.